Brezplačna dostava za naročila nad 75 €. NAROČILA DO 14 ure, bodo odpremljena še isti dan
(dostava naslednji delovni dan pon-pet)
Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogoji poslovanja B2B

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine b2b.cetix.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino upravlja podjetje CETIX d.o.o., Ljubljana, Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana - Šentvid (v nadaljevanju »ponudnik«). Podjetje je vpisano v sodni register pod reg. št. 11730600 dne 08.05.1992, matična številka: 5605164, podjetje je zavezanec za DDV, ID za DDV: SI26772817, direktor podjetja je Danilo Stipič.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in ne vključujejo 9,5% oz. 22% DDV (davek na dodano vrednost), razen če je izrecno napisano drugače.

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

Cene veljajo pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.